A- A A+

Reacties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
31 berichten.
Natalie Bos Natalie Bos uit Veenoord schreef op 24/09/2019 om 2:02 pm:
Judith Bedankt je was super goed Lief en zorgzaam Nog maal mijn dank
Marianne Scholte Marianne Scholte uit Emmen schreef op 15/08/2019 om 6:38 pm:
Lieve Judith, Ik wil je bedanken voor je goede zorgen en prima begeleiding bij het afscheid van mijn vader. Het was een hele bijzondere situatie, ook voor jou. Ik denk er met een goed gevoel aan terug en dat komt mede door jou!
Dina van Dijk Dina van Dijk uit Exloo schreef op 16/12/2018 om 6:52 am:
Hallo Judith, Wat ben jij "gewoon" een prachtig/warm mens. Ik had jou 1 x mee gemaakt met een overlijden, en toen dacht ik die wil ik ook .18 september j.l kon je helaas al bij ons komen ivm overlijden van mijn lieve man. Wat heb je het allemaal goed geregeld, waar ik en onze kinderen heel erg tevreden mee waren. We hebben zo'n waardig en "mooie" afscheid kunnen nemen, wat wij samen met jou hebben kunnen regelen. In 1 woord " GEWELDIG" Wij als familie willen jou daarvoor heel hartelijk bedanken, Dina, Elles en Remon, Gerwin en Ineke en de kleinkinderen.
Gerard Haitel Gerard Haitel uit Barger-Oosterveld schreef op 01/10/2018 om 7:43 pm:
Hallo Judith, Het is nu bijna 3 maanden gelden dat mijn vrouw Gerda is overleden. Wij willen je bedanken voor de steun die je voor ons bent geweest. Je hebt alles perfect voor ons geregeld. Ondanks het verdriet en het gemis kijken we terug met een goed en warm gevoel.
Fam van Ommen Fam van Ommen uit Barger-Oosterveld schreef op 07/08/2018 om 12:29 pm:
Hallo Judith Je hebt een dikke pluim verdiend . Hoe je ons hebt geholpen met de uitvaart van onze vader. Het gaf ons een goed en vertrouwd gevoel toen je aan de keukentafel zat bij onze moeder. Je hebt geduld en een luisterend oor . We zullen je zeker aanraden .
Anna-Marie Fürup Anna-Marie Fürup schreef op 29/06/2018 om 8:36 am:
Wir möchten un noch für die anteilnahme rechherzlich bedanken .Das sie uns von Anfang bis ende zu der beerdigung unsere mutter begleitete haben.
Anita Anninga Anita Anninga uit Sleen schreef op 05/06/2018 om 8:18 am:
Begin Dit jaar werden wij geconfronteerd met het terminale ziekzijn van onze stiefmoeder Lies. Lies had naar haar diagnose nog enkele maanden te leven. Lies vond het belangrijk haar uitvaart zelf te registeren, en heeft dit samen met Judith geregeld. Lies vond de samenwerking met Judith heel plezierig . De uitvaart is dan ook geheel naar de laatste wens van Lies verlopen. Ook voor de familie was Judith een rots in de branding. Helaas werden wij als familie anderhalve maand na het overlijden van Lies, nogmaals geconfronteerd met het overlijden van onze vader Heine, de echtgenoot van Lies. wederom heeft Judith de regie in handen genomen, wat voor ons heel prettig was. Ook de uitvaard van onze vader verliep zoals hij het gewenst zou hebben. Namens de familie, wil ik Judith heel hartelijk danken voor haar bijdrage, wij hebben dit erg op prijs gesteld.
fam KASPERS-gROL fam KASPERS-gROL uit EMMEN schreef op 28/05/2018 om 1:00 pm:
Hallo Judith, ik wil jou bij deze heel erg vriendelijk bedanken wat je voor ons hebt betekend. Dit alles van het begin tot het eind. Emotioneel maar zeker met een erg warm gevoel en liefde kunnen we terug kijken. Nogmaals bedankt voor alles. Zal zekers anderen jou aanraden.
Ingrid Lubbers Ingrid Lubbers uit Emmen schreef op 27/03/2017 om 5:08 pm:
Hallo Judith, vandaag op de kop af een jaar geleden dat mijn vader overleed. Na een telefoontje werd de rollercoaster in gang gezet. Maandagochtend hadden we ons eerste gesprek. Wat heb ik dat als bijzonder fijn ervaren. Jij had voor ons alle tijd en kwam met prachtige ideeën. De kaarten die jij ons liet zien waren heel origineel en persoonlijk. Onze kaart ben ik nog steeds heel blij mee. Ook de condoleance kaartjes vond ik zo leuk. Al die mensen, anders had ik nooit geweten wie er eigenlijk allemaal op de uitvaart waren. Wat ik tijdens al deze dagen jouw kracht vond, is dat jij iedereen hoort en betrekt bij het proces. Heel mooi. Ook de kinderen nam jij mee en liet jij deel uitmaken van alles. De condoleance avond en de uitvaart zelf heb ik als een warm bad ervaren. Kortom...nogmaals bedankt voor alles.
Bert en Heleen Hidding Bert en Heleen Hidding uit Emmen schreef op 29/01/2017 om 11:35 am:
Hallo Judith, ik wil jou bij deze heel erg vriendelijk bedanken wat jij voor ons hebt betekend, dit alles van het begin tot het eind was emotioneel maar zeker met een warm gevoel, nogmaals vriendelijk dank.
Anja Karst-Grummel Anja Karst-Grummel uit Zwolle schreef op 20/01/2017 om 7:22 pm:
We hebben het als weelde ervaren dat we Judith, met al haar kennis en kunde, in onze familie hebben. Ze heeft de uitvaart van onze vader verzorgd en ook (onze ome) Geert heeft hierin een rol gespeeld. Rust, respect, ruimte biedend en maatwerk kenmerken de benadering die Judith in haar werk laat zien. Ondanks dat zij familie is laat ze een mooie combinatie van professie en betrokkenheid zien, heel erg knap en plezierig!
Iryna Honebecke Vyshnevska Iryna Honebecke Vyshnevska uit Borger schreef op 05/01/2017 om 7:43 pm:
Hallo Judith, Ruim anderhalf jaar geleden hebben wij met jullie kennis gemaakt en heeft Jan besloten dat jullie zijn uitvaart mochten verzorgen. Jan heeft zijn wensen aan jullie kenbaar gemaakt en jullie hebben dit op een mooie manier uitgevoerd. Ondanks de verdrietige tijd zijn wij heel blij met de manier waarop Grummel Uitvaart ons heeft begeleid en ervoor heeft gezorgd dat Jan een prachtig afscheid heeft gekregen. Dank jullie wel hiervoor en we wensen jullie nog veel succes!
Familie Wilken - via kaartje Familie Wilken - via kaartje schreef op 18/12/2016 om 12:47 pm:
Lieve Judith, Wees niet verbaasd dat ik je zo aanspreek; In deze afgelopen week heb je zoveel betekend voor mijn hele familie ! Wij zijn van jou gaan houden, om de mens die jij bent; open, hartelijk, meelevend, meedenkend en sympathiek ! Bij alle pijn en verdriet, die je tijdens zo'n stervensproces doormaakt, was jij als een "stralende ster". Samen met onze familie heeft Odilia een mooi afscheid gehad. Jij en pastoor Buter, hebben daarbij een belangrijke rol vervuld. Dat stemt ons als familie Wilken tot dankbaarheid jegens jou. Jouw werk is van grote betekenis en jij bent daar uitermate geschikt voor. Judith, nogmaals namens mijn twee broers en drie zussen; hartelijk dank ! Alle goeds voor jou en liefdevolle groet van allen, Anna
gré van veenendaal-bosma gré van veenendaal-bosma uit apeldoorn schreef op 18/06/2016 om 10:00 pm:
Bedankt Judith voor de natuurlijke en persoonlijke begeleiding rond de uitvaart van mijn vader; je bent geknipt voor dit vak!!! Een mooie loopbaan wens ik je toe, met veel voldoening!
Elly Bosma Elly Bosma uit Apeldoorn schreef op 18/06/2016 om 3:49 pm:
Mijn vader is op 11 juni overleden en op dezelfde dag maakte ik kennis met Judith. In de dagen tot en met de begrafenis heeft Judith onze familie op professionele- en warme wijze begeleid. Judith bedankt hiervoor. Je bent een vakvrouw! Top!
Evert Hoven Evert Hoven uit Erica schreef op 21/05/2016 om 9:04 am:
Na het overlijden van mijn vriendin Lilian Grummel op 9 maart j.l. , heeft Judith ons met raad en daad terzijde gestaan. Wij, als familie, zijn haar daar zeer dankbaar voor, alles was tot in de puntjes geregeld en de hele begeleiding voelde als een warm bad in die zeer moeilijke periode. Nogmaals Judith, fantastisch gedaan!! En bedankt namens de hele familie.
Hanneke Pol Hanneke Pol uit Hoogeveen schreef op 25/03/2016 om 10:20 am:
Hallo Judith, Afgelopen week heb je ons geholpen met de uitvaart van mijn vader Peter Bronswijk. Bedankt voor je hulp en meedenken!
via enquete formulier via enquete formulier schreef op 05/01/2016 om 9:42 am:
Wij zijn blij dat we voor GrummelUitvaartzorg hebben gekozen. Onze wensen zijn meer dan gerespecteerd en werden op een mooie manier geïnventariseerd en uitgevoerd. Het was een mooie uitvaart. De kleinschaligheid van GrummelUitvaartzorg is zeker een pré.
Elly Huizinga Elly Huizinga uit Sellingen schreef op 05/09/2015 om 9:28 pm:
ten eerste bedankt voor het bijstaan van het overlijden van mijn oom Nico. Ik dacht dat ik er alleen voor stond , wist niets van een crematie, maar het alleen zijn werd SAMEN. Puurheid en eenvoud , dat is Judith, duidelijk en zeker passie voor het vak. Daar waar een schouder nodig was , voor het verdriet en zorg , boodt Judith die in haar woorden en rust. Ook de mensen van uitvaartzorg Grummel mogen we zeker niet vergeten, mensen die kundig en begaan zijn met de overledene. BEDANKT!!
siekman siekman uit klazienaveen schreef op 27/06/2015 om 10:48 am:
Judith, Graag wil ik je bedanken voor alles. Super Hoe alles geregeld was van voor en na de begrafenis van mijn man, vader, schoonvader en opa Harrie Siekman. Ook na die tijd kwam je nog bij ons langs. We zullen je ook zeker aanbevelen bij anderen. Super Hoe jij je werk doet. Daar mag je trots op zijn. Gr Fam Siekman .