A- A A+

Reacties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
30 berichten.
Jaap Bodewitz Jaap Bodewitz uit Emmen schreef op 09/04/2015 om 10:13 pm:
Judith is een vakvrouw. Haar kracht is een goed inlevingsvermogen met afwezigheid van commercie. Ze reikt mogelijkheden aan en denkt mee buiten de gebaande paden. Ze is onafhankelijk en dringt niks op. Je voelt je meteen op je gemak bij haar en ze zal je vertrouwen niet beschamen. De uitvaart van mijn vrouw Gea, waar we veel eigen inbreng hadden, werd door haar prima begeleid en gesupport. Als resultaat een voldaan gevoel en daardoor een steun in de rug bij het verwerken. Meteen neem ik de gelegenheid te baat om DLE als lokatie voor de uitvaartceremonie te promoten. Niets dan lof !
Jan Wehkamp Jan Wehkamp uit Emmen schreef op 05/12/2014 om 7:44 pm:
Judith langs deze weg wil ik je bedanken namens onze familie. Voor de goede zorg in deze moeilijke tijd. De uitvaart van onze moeder was zeer goed verzorgd en geregeld. Wij zullen jou bij vrienden en kennis dan ook graag aanraden. En wij wensen jou veel succes met je verdere loopbaan. Groeten Jan & Marjan
Harwin de Jonge Harwin de Jonge uit Emmen schreef op 05/12/2014 om 12:02 pm:
Beste Judith, namens iedereen bij de handbalvereniging E&O wil ik je bedanken voor de zeer intense en betrokken samenwerking bij de afscheidsdienst van onze speler Danny Falke. In zeer korte tijd hebben we samen iets gerealiseerd wat op de ruim 2000 aanwezigen en niet te vergeten de mensen die de beelden op televisie of op een andere wijze hebben gezien een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Daar zijn we je zeer dankbaar voor. Met vriendelijk groet, Harwin de Jonge (Teammanager E&O)
Martijn de Wijk Martijn de Wijk uit Emmen schreef op 29/10/2014 om 10:05 am:
Na het overlijden van Marian, mijn vrouw, werd Judith ons aangeraden omdat de begrafenis met een lijkwade i.p.v. een kist en begraven op een natuurbegraafplaats niet standaard zou zijn. Ook had Marian gevraagd of onze kinderen en ik haar wilden wassen, aankleden en opmaken. Allemaal bekend terrein voor Judith, zo bleek al snel. Ze is pro-actief, heeft haar zaakjes goed op orde, toont inlevingsvermogen en communiceert helder. Zo hadden we de beschikking over iemand die ons niets opdrong, steeds op de achtergrond aanwezig was maar wel alles volledig onder controle had. Tot en met de onverwacht goede nazorg kan ik haar alleen maar aanraden. Judith, dank je wel!
m m uit Nieuw-Amsterdam schreef op 04/10/2014 om 7:14 am:
Judith, Wat heb je de herdenkingsdienst en de crematie van Danny super Verzorgd!
familie Assen via kaartje familie Assen via kaartje uit Barger-Oosterveld schreef op 08/07/2014 om 11:31 am:
Beste Judith, Wat zijn wij blij en dankbaar dat we jou hebben gebeld na de schok dat onze lieve Erwin er niet meer is. Je hebt ons geweldig begeleid. Precies de goede toon en daden. We vonden het ook fijn dat je hem gekend hebt en zo positief over hem was. Hij heeft een bewogen leven achter de rug. En mede dankzij jou hebben we respectvol afscheid van hem kunnen nemen. Erwin was ons kleine broertje, lieve zoon en fantastisch mens. We zullen hem nooit vergeten. Hartelijk dank Judith, je hebt veel voor ons gedaan ! Gradus en Mieke, Jan, Maria, Margriet Assen
Fam B.Hidding Fam B.Hidding uit Emmen ( Barger-Oosterveld) schreef op 22/03/2014 om 11:07 am:
Graag willen wij namens de familie, Judith bedanken voor het medeleven en de zorg die zij ons heeft kunnen geven over deze moeilijke dagen, de uitvaart was uitstekend verzorgd en zeer netjes maar zorgzaam geregeld. Judith namens ons allen wil ik jou heel vriendelijk bedanken, en wensen jou veel succes met je verdere loopbaan, Gr Fam Hidding.
Familie Siekman Familie Siekman uit Nieuw-Amsterdam schreef op 03/02/2014 om 10:31 pm:
Hoi Judith, t'Is alweer een tijdje geleden dat je de begrafenis van onze lieve man, vader en opa Willem Siekman begeleide. Je begeleiding was erg professioneel en waardig. Ook de rouwkamer in de aula op Barger-Oosterveld was sfeervol ingericht en je nam alle tijd voor ons. Nogmaals dank en succes met je bedrijf.
Via Facebook-pagina Grummel Uitvaartzorg Via Facebook-pagina Grummel Uitvaartzorg schreef op 20/01/2014 om 6:49 pm:
Hé Judith! ....... Mijn moeders uitvaart was één van de eersten die je verzorgde in opdracht van H.B.S. Deze vereniging heeft in mijn ogen een goede zet gedaan door Grummel Uitvaartzorg in de arm te nemen. Een dikke pluim voor jou, ik was (en ben natuurlijk :-D) ontzettend blij met je! Liefs, Margreet
Ineke en Otto de Boer Ineke en Otto de Boer uit Gasteren schreef op 23/06/2013 om 2:30 pm:
Judith heeft op een zeer professionele wijze de uitvaart begeleid van onze oudste (schoon)zus: Lidy Wösten. Judith bood niet alleen steun bij de praktische zaken die moesten worden geregeld, maar ook had en heeft zij oog voor de emotionele aspecten. Zij is ons zo doende tot grote steun geweest. Ook namens de andere familieleden willen wij haar hartelijk danken voor haar inzet.