A- A A+

Rouwbrieven


Vaak gebruikt men een rouwbrief om familie, vrienden en bekenden op de hoogte te stellen van het overlijden en ze uit te nodigen om bij een uitvaart aanwezig te zijn. U kunt een keuze maken uit een ruim assortiment rouwbrieven van klassiek tot modern. Rouwbrieven kunnen worden voorzien van uw foto’s of eigen tekeningen, bijvoorbeeld gemaakt door kinderen, maar ook een geheel eigen ontwerp is mogelijk.

judith
Tijdens het eerste gesprek maak ik samen met de nabestaanden de tekst voor de rouwkaart. Daarna krijgt u altijd eerst een proefdruk te zien, zodat u kunt controleren of de tekst en de namen op de rouwbrief verwoorden wat u wilt meedelen. Voorbeelden van rouwbrieven en teksten neem ik altijd mee, maar een eigen ontwerp is natuurlijk altijd welkom.

Het maken van een liturgie, bidprentje of dankbetuiging gaat op dezelfde manier. Speciale wensen voor de dankbetuiging, zoals een foto of specifieke afbeelding kunnen bijna altijd geregeld worden in korte tijd.

Advertenties in kranten kunnen ook door de uitvaartondernemer geregeld worden. Ik heb contacten met verschillende kranten en kan op speciale tijden aanleveren. Soms wordt een plekje gewoon even gereserveerd voor een familie.