A- A A+

Over ons

Onze visie

Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid moeten nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil. En juist dan moet er een heleboel geregeld worden. Elk mens is uniek en afscheid nemen kun je maar één keer. Er is bij een uitvaart weinig verplicht en steeds meer mogelijk. Samen met u zoeken we naar een uitvaartvorm die past bij uw dierbare. Persoonlijke aandacht en respectvolle zorg staan daarbij voorop.

visie
U kunt samen met uw familie de dag van de uitvaart de belangrijkste momenten zelf uitvoeren of juist aan ons over laten. Onze rol zal in overleg met u intensief of juist heel beperkt zijn. Wanneer u voor onze begeleiding kiest, dan zijn wij tijdens de periode tussen overlijden en uitvaart, 24 uur per dag uw aanspreekpunt. Zo bent u zeker van een persoonlijke uitvaart!

Wie ben ik

Mijn naam is Judith Grummel.judith
Jarenlang heb ik gewerkt binnen de zorg in verschillende functies:

  • Zorgverlening aan het bed
  • Sociale dienstverlening
  • Coördinator poolbureau in het ziekenhuisIk heb altijd met veel plezier in deze functies gewerkt, maar de uitvaartzorg bleef mij trekken vandaar dat ik het roer heb omgegooid. Met mijn achtergrond en opleiding binnen de uitvaartzorg sta ik u graag bij met duidelijke informatie om de uitvaart liefdevol tot zijn recht te laten komen.

Het team

Ik doe het niet alleen. Samen met een team van vakmensen organiseer ik de uitvaart van A tot Z. Deze vakmensen zijn bijvoorbeeld professionele sprekers, een cateraar met een passie voor goed eten en een licht- en geluidstechnicus.