A- A A+

TOELICHTING

Grummel Uitvaartzorg is een zelfstandig uitvaartondernemer

Een uitvaartverzekeraar en een uitvaartondernemer zijn twee totaal verschillende zaken. Verwarrend is dat grote uitvaartverzekeringen en uitvaartondernemingen dezelfde naam dragen. Het kiezen van een uitvaartondernemer met een gelijkende naam als uw uitvaartverzekering, lijkt dan logisch. Het is echter wettelijk bepaald dat u vrij bent de uitvaartondernemer te kiezen die u wenst. U bepaalt dus de keus van uitvaartondernemer, en valt de keus op Grummel Uitvaartzorg, dan regelen wij voor u de financiële kant betreffende de verzekering die u hebt afgesloten. Wij kunnen dus de uitvaart voor u regelen ongeacht óf en waar u verzekerd bent.

Uw verzekeraar zal zeker zijn best doen om u ervan te overtuigen dat het beter voor u is om de diensten bij hun af te nemen omdat u anders gekort wordt. Er zijn inderdaad verzekeraars die u korten op de waarde van uw natura-pakket, waardoor je op zo’n moment schrikt en denkt; laat dan maar.

Maar wanneer je bepaalde diensten en de daarbij behorende tarieven naast elkaar legt kan het in veel gevallen uit om die korting op de koop toe te nemen en je uiteindelijk bij een kleinere ondernemer zelfs goedkoper uit bent.

Verzekeringsmaatschappijen gebruiken financiële argumenten om u als lid er van te weerhouden gebruik te maken van de uitvaartverzorger van uw keuze. Wij merken juist dat mensen het fijner en belangrijker vinden om te kiezen voor een ondernemer die bij hun ideeën en wensen past.


Let op: bent u verzekerd via een dorpsvereniging dan kunnen er andere afspraken gelden.

Bij vragen komen wij vrijblijvend langs om toelichting te geven.
0591-760150 of info@grummeluitvaartzorg.nl