Mijn naam is Judith Grummel en sinds 2012 werk ik als zelfstandige binnen de uitvaartzorg. Een betere keuze had ik niet kunnen maken. De belangrijkste onderdelen uit mijn verschillende vorige functies; verzorgende IG bij verschillende doelgroepen, sociaal dienstverlening, coördinator intern uitzendbureau binnen het Scheper Ziekenhuis komen in deze functie samen.

Ik vind het iedere keer bijzonder om samen met de familie te zorgen voor een mooi afscheid van hun dierbare. Geen enkel afscheid, en geen enkele familie, is hetzelfde. Dat maakt dit een prachtig vak.

Met mijn achtergrond en opleiding binnen de uitvaartzorg sta ik u graag bij met duidelijke informatie om de uitvaart liefdevol tot zijn recht te laten komen.

Visie Grummel Uitvaartzorg:

Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid moeten nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil. En juist dan moet er een heleboel geregeld worden. Elk mens is uniek en afscheid nemen kun je maar één keer. Er is bij een uitvaart weinig verplicht en steeds meer mogelijk. Samen met u zoeken we naar een uitvaartvorm die past bij uw dierbare. Persoonlijke aandacht en respectvolle zorg staan daarbij voorop.

U kunt samen met uw familie de dag van de uitvaart de belangrijkste momenten zelf uitvoeren of juist aan ons over laten. Onze rol zal in overleg met u intensief of juist heel beperkt zijn. Wanneer u voor onze begeleiding kiest, dan zijn wij tijdens de periode tussen overlijden en uitvaart, 24 uur per dag uw aanspreekpunt. Zo bent u zeker van een persoonlijke uitvaart !

Het team:

Hoewel ik bewust heb gekozen om als zelfstandige te werken, kan ik het niet alleen, samen met een uitgebreid netwerk van fijne én professionele mensen staan wij voor u klaar. Dag én nacht, 7 dagen in de week.