Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding


Fam. Koops

Lieve Judith,

 

Wat een natuurlijk talent heb jij!!

Wij gingen door een moeilijke tijd…en nu nog steeds…maar wat heb jij ons er doorheen geholpen! Ondanks de verdrietige periode kijken wij met een “mooi” gevoel terug op de week van de uitvaart. Jij had zoveel liefdevolle ideeën…was heel attent, een luisterend oor en wat kon je daar goed op anticiperen. 

Sommige mensen vergeet je nooit…daar ben jij er echt 1 van!!

 

Veel liefs familie Koops


zaterdag 06 mei 2023
Familie Warburg: Berichtje via mail en app

Beste Judith & Ingrid, 

Wij willen jullie op deze wijze hartelijke danken dat jullie op een zorgvuldige en waardige manier de uitvaart van mijn moeder hebben verzorgd.  Vooral omdat jullie het samen met ons mogelijk hebben gemaakt op de wijze die bij haar past van kaart tot en met de plechtigheid en alles wat er tussen zit. Zelfs op het laatst het overhandigen van de drie rozen dat getuigd dat jullie niet alleen jullie vak goed uit oefenen maar dat jullie ons begrepen hebben op een dieper niveau.  

Nogmaals hartelijk dank en wij wensen jullie uiteraard fijne paasdagen toe. 

Hartelijke groet,

Rob

 

Een week geleden moesten we nog afscheid nemen van mama. 

Mede dankzij jullie kan ik / wij terug kijken op een mooi en warm afscheid. Hier halen we troost uit.

Nogmaals dank voor jullie meedenken en flexibiliteit.

Groetjes Ellen


vrijdag 21 april 2023
Manué Gerrits: Afscheid ouders

Judith heeft de beide uitvaarten van onze ouders verzorgt (2 jaren er tussen). De eerste keer zeer laat op de avond de tweede erg vroeg in de ochtend. Grote bewondering voor de heldere maar ook warme aanpak en begeleiding. Ze denkt erg mee en heeft ons vakkundig ondersteund en aangevuld waar nodig. Fijn om iemand als Judith in zo'n lastige situatie naast je te mogen hebben.


zondag 16 april 2023
Lyanne: Overlijden van onze vader

Lieve Judith,

We willen je enorm bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Je hebt ons stap voor stap geholpen met de zaken die we moesten regelen en de keuzes die we moesten maken, dat vonden we erg prettig. We kijken met trots terug op hoe alles is verlopen. De communicatie verliep heel soepel, we konden altijd bellen, appen of mailen.

De eerste keer toen wij kennis met jou mochten maken was je gelijk heel vriendelijk en we voelden ons op ons gemak. Je bent duidelijk in de dingen die er moesten gebeuren en zo kregen wij een goed beeld van wat ons te wachten stond.

We zouden je zeker bij andere mensen aanraden.

Dankjewel

 Lyanne & Anouk.


maandag 21 november 2022
Mieke Wolter: afscheid

Lieve Judith,

Dank je wel voor je betrokken steun die jij voor mij bent geweest in de dagen na het overlijden van mijn geliefde man Peter.

Alles, zoals Peter en ik gewenst hadden, is gebeurd onder jouw kundige en liefdevolle begeleiding.

Ik ben blij dat ik je heb uitgekozen , toen ik een jaar geleden ivm de hoge leeftijd van Peter, op zoek was naar iemand zoals jij.

Ik kijk terug op een warm en intiem afscheid.

 

Een dankbare hartegroet,

Mieke

 


zondag 15 mei 2022
Willeke: plotseling verlies

Als je leven plotseling op zijn kop staat door een onverwacht overlijden gun ik iedereen een Judith. Dank voor jouw geweldige begeleiding. Je had aan een half woord genoeg, niets was te gek je kon alles regelen. Je was een rots in de branding. Dank voor een prachtige, indrukwekkende uitvaart en de ondersteuning in de dagen voor de uitvaart. 


vrijdag 17 december 2021
Marry-Linn familie wessels

Lieve judith,

We willen jou enorm bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan 

Alles was tot in de puntjes perfect geregeld ,

Het fijnst van alles is dat je de mensen zich op hun gemak laat voelen en het gevoel geeft dat niets te veel gevraagd is.

Er komt veel op je af als iemand komt te overlijden en vanaf het moment dat we jou gebeld hadden werd alles netjes en met respect stap voor stap geregeld 

Nogmaals bedankt voor alles 

Namens de familie wessels 


zondag 26 september 2021
Erik en Alex Beeksma: uitvaart

Beste Judith,

We willen je heel erg bedanken voor het begeleiden en verzorgen van de uitvaart van onze vader.

We vonden de samenwerking met jou heel prettig: meedenkend en met respect voor onze eigen wensen; Persoonlijk, betrokken en professioneel. Het contact verliep super, of het nou per mail was, via de app of telefoon.

Bedankt namens de hele familie

Erik en Alex Beeksma

 


dinsdag 25 mei 2021
Dorien v. Stiphout: Uitvaart

Lieve Judith,

 

Wij leerden jou kennen tijdens een info avond in het Atlas theater. Wij waren erg onder de  indruk op de manier zoals jij je daar presenteerde.

Mijn man en ik zeiden gelijk tegen elkaar, als het zover is mag zij wel de uitvaart verzorgen.

2 Dagen voor het overlijden van mijn man, wilde hij samen met jou en mij nog wat dingen doornemen voor als het zover was.

We hebben ondanks al het leed ook nog kunnen lachen. Dat sierde trouwens mijn man, altijd in voor een grapje hoe ellendig het ook allemaal was.

In de nacht van 16 juli overleed mijn man en ik belde jou gelijk, wat achteraf ook wel wat later gekund had, maar de manier hoe jij reageerde voelde al gelijk heel fijn aan.

Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen op die info avond. Niemand had jou kunnen overtreffen

De manier zoals jij alles hebt geregeld samen met ons, was echt heel fijn, jij straalde zoveel warmte en rust uit, maar tegelijkertijd was je ook snel in handelen en niets was te veel.

Judith, jij bent een prachtig mens, dank, dank en nog eens dank.

 

Lieve groet,

 

Dorien.


zaterdag 02 januari 2021
Jellie van Veen: Mijn moeder...

Beste Judith,

Wat ben ik blij dat wij in 2014 de wensen m.b.t. de uitvaart van mijn moeder hebben besproken. Hierdoor konden wij aandacht besteden aan haar en aan elkaar i.p.v. bezig te zijn met regelzaken en vragen... De regels m.b.t. Corona hebben voor ons gezorgd voor een uniek en intiem afscheid. Doordat wij hebben gekozen voor thanatopraxie (balsemen) was het mogelijk om mijn moeder bij ons thuis te hebben, zonder het storende geluid van een koeling o.i.d. Daarbij was zij heel toegankelijk om aangeraakt te worden omdat er geen sprake was van een koud of stijf lichaam. Het echtpaar dat deze behandeling heeft uitgevoerd heeft dit met respect en aandacht gedaan, hiervoor heb ik bewondering.

Wij willen ook jou bedanken voor jouw advies en het meedenken, maar ook voor jouw betrokkenheid, fijn...  Mede hierdoor kunnen wij terugkijken op een uniek afscheid waarbij alles goed is verlopen. Er is niets wat wij anders hadden willen doen...


vrijdag 29 mei 2020
 
Powered by Phoca Guestbook