Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding


Mieke Wolter: afscheid

Lieve Judith,

Dank je wel voor je betrokken steun die jij voor mij bent geweest in de dagen na het overlijden van mijn geliefde man Peter.

Alles, zoals Peter en ik gewenst hadden, is gebeurd onder jouw kundige en liefdevolle begeleiding.

Ik ben blij dat ik je heb uitgekozen , toen ik een jaar geleden ivm de hoge leeftijd van Peter, op zoek was naar iemand zoals jij.

Ik kijk terug op een warm en intiem afscheid.

 

Een dankbare hartegroet,

Mieke

 


zondag 15 mei 2022
Willeke: plotseling verlies

Als je leven plotseling op zijn kop staat door een onverwacht overlijden gun ik iedereen een Judith. Dank voor jouw geweldige begeleiding. Je had aan een half woord genoeg, niets was te gek je kon alles regelen. Je was een rots in de branding. Dank voor een prachtige, indrukwekkende uitvaart en de ondersteuning in de dagen voor de uitvaart. 


vrijdag 17 december 2021
Marry-Linn familie wessels

Lieve judith,

We willen jou enorm bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan 

Alles was tot in de puntjes perfect geregeld ,

Het fijnst van alles is dat je de mensen zich op hun gemak laat voelen en het gevoel geeft dat niets te veel gevraagd is.

Er komt veel op je af als iemand komt te overlijden en vanaf het moment dat we jou gebeld hadden werd alles netjes en met respect stap voor stap geregeld 

Nogmaals bedankt voor alles 

Namens de familie wessels 


zondag 26 september 2021
Erik en Alex Beeksma: uitvaart

Beste Judith,

We willen je heel erg bedanken voor het begeleiden en verzorgen van de uitvaart van onze vader.

We vonden de samenwerking met jou heel prettig: meedenkend en met respect voor onze eigen wensen; Persoonlijk, betrokken en professioneel. Het contact verliep super, of het nou per mail was, via de app of telefoon.

Bedankt namens de hele familie

Erik en Alex Beeksma

 


dinsdag 25 mei 2021
Dorien v. Stiphout: Uitvaart

Lieve Judith,

 

Wij leerden jou kennen tijdens een info avond in het Atlas theater. Wij waren erg onder de  indruk op de manier zoals jij je daar presenteerde.

Mijn man en ik zeiden gelijk tegen elkaar, als het zover is mag zij wel de uitvaart verzorgen.

2 Dagen voor het overlijden van mijn man, wilde hij samen met jou en mij nog wat dingen doornemen voor als het zover was.

We hebben ondanks al het leed ook nog kunnen lachen. Dat sierde trouwens mijn man, altijd in voor een grapje hoe ellendig het ook allemaal was.

In de nacht van 16 juli overleed mijn man en ik belde jou gelijk, wat achteraf ook wel wat later gekund had, maar de manier hoe jij reageerde voelde al gelijk heel fijn aan.

Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen op die info avond. Niemand had jou kunnen overtreffen

De manier zoals jij alles hebt geregeld samen met ons, was echt heel fijn, jij straalde zoveel warmte en rust uit, maar tegelijkertijd was je ook snel in handelen en niets was te veel.

Judith, jij bent een prachtig mens, dank, dank en nog eens dank.

 

Lieve groet,

 

Dorien.


zaterdag 02 januari 2021
Jellie van Veen: Mijn moeder...

Beste Judith,

Wat ben ik blij dat wij in 2014 de wensen m.b.t. de uitvaart van mijn moeder hebben besproken. Hierdoor konden wij aandacht besteden aan haar en aan elkaar i.p.v. bezig te zijn met regelzaken en vragen... De regels m.b.t. Corona hebben voor ons gezorgd voor een uniek en intiem afscheid. Doordat wij hebben gekozen voor thanatopraxie (balsemen) was het mogelijk om mijn moeder bij ons thuis te hebben, zonder het storende geluid van een koeling o.i.d. Daarbij was zij heel toegankelijk om aangeraakt te worden omdat er geen sprake was van een koud of stijf lichaam. Het echtpaar dat deze behandeling heeft uitgevoerd heeft dit met respect en aandacht gedaan, hiervoor heb ik bewondering.

Wij willen ook jou bedanken voor jouw advies en het meedenken, maar ook voor jouw betrokkenheid, fijn...  Mede hierdoor kunnen wij terugkijken op een uniek afscheid waarbij alles goed is verlopen. Er is niets wat wij anders hadden willen doen...


vrijdag 29 mei 2020
Harriët Vos: Overlijden Mam

Judith, langs deze weg willen we jou nogmaals heel erg bedanken voor je warme, zeer kundige en persoonlijke begeleiding bij het overlijden van ons mam.

Je dacht op alle vlakken met ons mee, nam er ruim de tijd voor en niets was teveel gevraagd.

Dit hebben we als zeer prettig ervaren.

Wij zijn ontzettend blij dat we voor jou hebben gekozen en kijken met een heel goed gevoel terug op deze toch trieste dag.

Namens de hele familie dankjewel

 


zondag 08 maart 2020
Ilse Braamskamp

Judith, een maand geleden overleed mijn vader. Via via had ik jouw naam gekregen en daar ben ik heel blij mee. Je 'gewone' en toegankelijke manier van doen vond ik vooral heel plezierig. De tijd die je nam, het meedenken en de korte lijnen maakten het organiseren van de uitvaart heel prettig. Ook het persoonlijk maken van de kaart vonden we heel mooi!


woensdag 15 januari 2020
Nathalie Bos

Judith
Bedankt je was super goed
Lief en zorgzaam
Nog maal mijn dank.


dinsdag 12 maart 2030
Marianne Scholte

Lieve Judith,

Ik wil je bedanken voor je goede zorgen en prima begeleiding bij het afscheid van mijn vader. Het was een hele bijzondere situatie, ook voor jou. Ik denk er met een goed gevoel aan terug en dat komt mede door jou!


maandag 08 februari 2021
 
Powered by Phoca Guestbook