Wat kost een uitvaart?

Hoewel er gemiddelden worden genoemd rond de € 7000,- is hier geen eenduidig antwoord op te geven, omdat dit altijd afhankelijk is van de keuzes die gemaakt worden. Wordt er gekozen voor begraven of cremeren? Komen er veel mensen of is het afscheid in besloten kring?

Ik kijk er graag anders naar. Wat zijn úw wensen? Of misschien belangrijker, wat is uw budget? En welke keuzes passen daar wel, of juist niet bij? Het hoeft niet ‘zoals het hoort’. Graag leg ik u de mogelijkheden en keuzes voor zodat er een bewuste keuze gemaakt kan worden. Een mooi en warm afscheid kan geregeld worden met ieder budget.

Verzekering

Een uitvaart brengt kosten met zich mee. Het is belangrijk dit aspect van tevoren goed te regelen. Misschien heeft u in het verleden een uitvaartverzekering afgesloten. Het is een misverstand te denken dat men door de verzekering die men heeft afgesloten bij een uitvaartverzekeraar als Monuta, DLE, Yarden of Dela vastzit aan een bepaalde uitvaartondernemer. Ongeacht óf en waar u verzekerd bent, bent u altijd vrij in de keuze van uw uitvaartondernemer. Zie voor meer uitleg ‘Uitleg Verzekeringen’

Grummel uitvaartzorg is er voor iedereen en is niet aangesloten bij een verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat u van ons een onafhankelijk advies kunt verwachten, een advies dat past bij de uitvaart die u wenst. In een persoonlijk gesprek bespreken we de mogelijkheden en de kosten, zodat u van tevoren precies weet waar u aan toe bent.

Ongeacht óf en waar u verzekerd bent, u kunt gebruik maken van mijn diensten.

Wilt u een kostenoverzicht gebaseerd op uw wensen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.